Shpërndaje

Çka ju duhet botoksi kur kemi bananet? Ëshë e vërtetë – mund të përdorni bananet si maskë plotësisht natyrale që e freskon lëkurën tuaj, dhe e lë atë të butë.

Merrni një banane të madhësisë së mesme dhe shtypeni në një enë derisa të shndërrohet në masë të butë. Pastaj butësisht aplikojeni në fytyrën tuaj dhe në qafë. Lërëni të rrijë ashtu për 10 deri 20 minuta, dhe pastaj pastrojeni me ujë të ftohtë. Kjo është maska më e lehtë dhe efektive me banane.

Nëse doni mund t’i shtoni edhe 2 lugë mjaltë kësaj maske (sidomos nëse keni problem me aknet).