Shpërndaje

Sot gjatë ditës Elena Ora, motra dhe menaxherja e këngëtares shqiptare me famë botërore, Rita Ora, ka postuar një foto në Facebook.

Aty shihet bashkë me të motrën, nënën, Vera Ora, dhe familjarë të tjerë duke pirë kafe në Tiranë para dasmës shqiptare në të cilën do të jenë sonte.