Shpërndaje

Një nga këngëtaret më në zë të momentit në skenën ndërkombëtare po gjykohet nga publiku i gjërë për shtimin në peshë.

Rihanna edhe më herët e ka pranuar se e ka problem dietën dhe i pëlqen shumë ushqimi. Si duket ajo thjeshtë e ka shijuar jetën kohëve të fundit, dhe ndihet shumë mirë për këtë.