Shpërndaje

Gjashtë vjet pas ndarjes nga babai i fëmijëve të saj, Scott Disick, Kourtney Kardashian si duket ka vendosur të vazhdojë me jetën e saj. Kohëve të fundit ajo është parë në shoqërimin e Younes Bendijma, bokser dhe model shumë i pashëm.

Fansat e Kourtney-t janë ndarë në mes, disa duke e përkrahur lidhjen e saj të re, e disa të tjerë duke i kërkuar t’i japë edhe një shancë Scott Disick.