Shpërndaje

Ka qenë 26 vjeç që kur Julia Roberts u shfaq për të parën herë në kopertinën e revistës “People” si femra më e bukur, dhe ende vazhdon të jetë e preferuara, edhe në vitin 2017.

 

Shpërndaje
Postimi i kaluarIde për kuzhinën tuaj
Postimi i ardhshëmFajitas meksikane