Shpërndaje

Nëse dëshironi të arrini rezultate të shpejta sa i përket humbjes së peshës, atëherë dieta me vezë të ziera është më idealja. Në këtë dietë përfshihen vezët, një numër i madh i perimeve dhe frutave citrik etj.

Kjo dietë do t’ju ndihmojë në përmirësimin e metabolizmin dhe djegies së yndyrës pa e pasur ndjenjën e bezdisshme të së uriturit, transmeton Telegrafi.

Rregullat e kësaj diete janë shumë të thjeshta. Si në çdo dietë tjetër, nuk lejohet të hani ‘mbeturina’, siç janë: hamburgerët, gjërat e ëmbla, pijet freskuese etj. Është e nevojshme të kufizohet konsumimi i sheqerit dhe kripës, si dhe të shmanget tërësisht konsumimi i alkoolit.

Kjo është menyja juaj për dy javët e ardhshme. Shijojeni!

Java e parë:

E hënë:

Mëngjes: Dy vezë të ziera dhe një fryt citrik

Drekë: Një frut dhe dy rriska bukë me miell të pasitur

Darkë: Pulë e gatuar dhe sallatë e madhe

E marte:

Mëngjes: Dy vezë të ziera dhe një frut citrik

Drekë: Pulë e gatuar dhe sallatë e gjelbër

Darkë: Dy vezë, sallatë e perimeve dhe një portokall

E mërkure:

Mëngjes: Dy vezë të ziera dhe një fryt citrik

Drekë: Djathë me pak yndyrë, një domate dhe një rriskë bukë me miell të pasitur

Darkë: Pulë e gatuar dhe sallatë e madhe

E enjte:

Mëngjes: Dy vezë të ziera dhe një fryt citrik

Drekë: Vetëm fruta

Darkë: Pulë të zier dhe sallatë të madhe

E premte:

Mëngjes: Dy vezë të ziera dhe një fryt citrik

Drekë: Dy vezë dhe perime të ziera

Darkë: Peshk të përgatitur në skarë dhe sallatë të madhe

E shtune:

Mëngjes: Dy vezë të ziera dhe një fryt citrik

Drekë: Fryt

Darkë: Pulë e zier dhe sallatë e madhe

E diel:

Mëngjes: Dy vezë të ziera dhe një fryt citrik

Drekë: Pulë me perime të ziera dhe sallatë domatesh

Darkë: Perime të ziera

Java e dytë:

E hëne:

Mëngjes: Dy vezë të ziera dhe një fryt citrik

Drekë: Pulë me sallatë të madhe

Darkë: Dy vezë, sallatë dhe një portokall

E marte:

Mëngjes: Dy vezë të ziera dhe një fryt citrik

Drekë: Dy vezë dhe perime të ziera

Darkë: Peshk të përgatitur në skarë dhe sallatë të madhe

E mërkure: 

Mëngjes: Dy vezë të ziera dhe një fryt citrik

Drekë: Pulë e gatuar dhe sallatë e madhe

Darkë: Dy vezë, sallatë perimesh dhe një portokall

E enjte: 

Mëngjes: Dy vezë të ziera dhe një fryt citrik

Drekë: Dy vezë, djathë me pak yndyrë dhe perime të ziera

Darkë: Pulë e zier dhe sallatë e madhe

E premte:

Mëngjes: Dy vezë të ziera dhe një fryt citrik

Drekë: Sallatë tuna

Darkë: Dy vezë dhe sallatë e madhe

E shtune: 

Mëngjes: Dy vezë të ziera dhe një fryt citrik

Drekë: Pulë e gatuar dhe sallatë e madhe

Darkë: Fruta

E diel:

Mëngjes: Dy vezë të ziera dhe një fryt citrik

Drekë: Pulë e zier dhe perime të ziera

Darkë: Njëjtë sikurse në drekë