Shpërndaje

Qëndrimi në dush për afro një orë djeg 130 kalori të trupit tuaj, transmeton Klan Kosova.

Nëse llogariten këto kalori të djegura i bie po aq sa ju do të kaloni në ecje gjysmë ore.

Studiuesi, Steve Faulkner ka mbikëqyrur sasinë e kalorive të djegura te 14 burra gjatë qëndrimit në biçikletë dhe më pas e ka krahasuar atë me kaloritë e djegura për gjatë një ore në ujë të ngrohtë.

Por që ai ka sqaruar se këtu vetëm djegia e kalorive është e përbashkët, pasi pa aktivitet fizik nuk do të mund të ushtroni muskujt tuaj, apo të bëni ushtrime kardiovaskulare.