Shpërndaje

Shpeshherë etjen e ngatërrojmë me urinë, e në vend të ushqimit kemi nevojë për një gotë ujë.

Nëse nuk konsumojmë sasi të mjaftueshme të ujit, funksionimet e trupit çrregullohen, trasmeton  gazeta Kosova Sot

Për të humbur në peshë aplikoni dhe përmbajuni këtyre rregullave, sepse uji shkrin kaloritë. • 5 mënyra se si duhet konsumuar ujin: • 250 ml ujë në lukth të thatë pasi jeni zgjuar; • 250-500 ml ujë një orë para kafjallit; • 100-200 ml ujë pas secilës gotë çaj apo kafe; • 250-500 ml ujë 20 minuta para ushqimit; • 300-600 ml ujë dy orë para gjumit. Në fillim do të shkoni më shpesh në tualet, por me kalimin e kohës do të mësoheni në këtë rutinë dhe gjithçka do të normalizohet.