Shpërndaje

Zakonisht priremi ta shohim astrologjinë si një lojë argëtuese, por sipas shkencëtarëve amerikanë ekzistojnë arsye të vlefshme shkencore sipas të cilave muaji i lindjes mund të përcaktojë sëmundje të caktuara.

Zbuloni lidhjen mes muajit të lindjes dhe sëmundjes që mund të vuani:

Janar : Hipertensioni
Shkurt : Sëmundje të ndryshme të zemrës
Marsi : Arterioskleroza
Prill : Angina Pektoris (sëmundje e zemrës e karakterizuar nga shtrëngimi në gjoks)
Maj: Nuk ka ndonjë sëmundje specifike
Qershor : Nuk ka ndonjë sëmundje specifike
Korrik : Nuk ka ndonjë sëmundje specifike
Gusht : Nuk ka ndonjë sëmundje specifike
Shtator : Astma
Tetor :Infeksionet virale
Nëntor :ADHD çrregullim i hiperaktivitetit dhe humbjes së vëmendjes), infeksionet virale dhe bronkiti
Dhjetor : Bronkiti akut. /Lajmi.net/