Shpërndaje

Së fundmi fustanet e gjata janë bërë trendi më i ri dhe më i përshtatshmi si për ti veshur gjatë ditës si në ndonjë mbrëmje më speciale. Për këtë arsye do të ju këshillojmë se si ti kombinoni:


1. Me patika


2. Me xhaketë të farmerkës


3. Me ndonjë rrip


4. Me take


5. Me xhaketë të lëkurës