Shpërndaje

Për t’u larguar nga streset e së përditshmes mjafton të mendojmë pushimet e verës. Dëshira për t’u larguar nga e përditshmja bën që imagjinata jonë të shkojë përtej kufijve. Janë disa vende impresionuese brenda Shqipërisë.

Shqipëria është plot surpriza sa ndonjëherë është e aftë për të habitur edhe turistin më skeptik.

Nëse jeni në dilemë dhe akoma nuk keni vendosur, ja disa nga sugjerimet që do iu bëjnë të mendoheni:

Gryka e Valbonës

valbona1

Gjiri i Grames në Dhërmi

gjiri dhermi

Kullat e Thethit

thethi

Liqeni i Pogradecit

pogradeci

Gadishulli i Karaburunit

karabuni

Ujëvara e Grunasit, Theth

ujvara

Apolonia, ‘’Qyteti i Diellit”

apolonia

Plazhi i Ksamilit

ksamili

Syri i Kaltër, Sarandë

syri i kalter

Kanionet e Osumit, Skrapar

kanionet