Shpërndaje

Çdo vajzë e di se kujdesi për veten kërkon shumë kohë dhe përpjekje, transmeton Klan Kosova.

Gratë janë gjithmonë në kërkim të mënyrave më të lehta për tu kujdesur për veten.

Një xhel alternativ për vetullat

Një mënyrë si t’i zbardhim thonjtë

Ndihmë emergjente për thyerjen e thonjëve 

Manikyri perfekt