Shpërndaje

Shpesh ndodh që hekuri rrobave të kapët në rrobat tuaja  dhe të ndotet, pastaj, kur ëshët i ndotur kapet edhe më shumë.

Prandaj ne po ju tregojmë mënyrën më të mirë për pastrimin e hekurit të rrobave

Përdorni uthull dhe sode bikarbone të cilat i përzieni mirë
Fërkojeni pjesën e nxirë me një brushë të dhëmbëve, të zhytur në përzierjen e sodës dhe uthullës, deri sa të hiqen njollat, pastaj me pecetë fshijeni mirë sipërfaqen e hekurit.

Në këtë mënyrë ju pastroni hekurin pa e grithur atë