Shpërndaje

Dëshira për të pasur vetëm flokë të gjata, dikur do t’ju shuhet dhe do të dëshironi të eksperimentoni më shumë me veten.

Por, një nga gjërat e shumta që ju ndalon t’i prini flokët e gjata, është se mendoni se nuk ju përshtaten flokët e shkurtra apo se nuk ka stile të bukura të flokëve.

Megjithatë, Telegrafi më poshtë ju sjellë shtatë stile për flokë të shkurtra, të cilat do t’ju bëjnë t’i magjepsni të gjithë: