Shpërndaje

 

Ne të gjithë e dimë se Kylie është mjeshtër e “selfies” në Snapchat dhe Instagram. Tani, ajo është duke ndarë disa nga top këshillat e saj me ne!

Kylie Jenner kohët e fundit ka postuar një video në faqen e saj të internetit, duke shkruar: “Unë jam duke ndarë sekretet e mia për të berë selfies te përsosura. Në video, Kylie thotë,” Hapi 1, Ndriçimi i Diellit “.

Hapi 2, dijeni këndin tuaj. “Ky është këndi im, në të djathtë”, thotë Kylie ndërsa përpiqet të bëjë një selfie me Khloe. Ne video dëgjohet Khloe duke e pyetur Kylie-n se si ajo i bën “buzët e saj të duken më të trasha.”  Për këtë Kylie ka një mashtrim të lehtë! Ajo varë pak buzët e saj dhe i  nxjerrë nga jashtë dhe kështu ato duken më të mëdha! Është sinqerisht e vështirë për t’u shpjeguar, sepse ajo mezi bën ndonjë gjë – ajo vetëm varë dhe shtyn buzët e saj. Kjo funksionon vetëm nëse nuk jeni duke buzëqeshur me dhëmbë! Shikoni videon këtu!

Këto këshilla mund t’i keni ditur, por ndriçimi dhe këndet janë padyshim gjërat më të rëndësishme për të bërë një foto të mrekullueshme. Ndriqimi dhe këndet janë gjithçka që ju duhet për t’a reflektuar me së miri bukurinë e fytyrës dhe trupit tuaj në një selfi.