Shpërndaje

Në duart e Sellma Kasumoviç,  kanë kaluar thuajse të gjithë emrat e njohur të skenës dhe ekranit shqiptar, por siç duket, manisë së konturimit dhe ‘highlight-it’ nuk i ka rezistuar as një grua e moshuar.

Sellma, ka ndarë me ndjekësit e saj në ‘Instagram’, transformimin me grim të kësaj gruaje, e cila në pjesën finale, duket shumë e kënaqur me rezultatin.

Në videon e mëposhtme mund ta shikoni transformimin: