Shpërndaje

Ka shumë produkte ushqimore të cilat mund t’i përdorni për të qëndruar më të freskët dhe për të mbrojtur po ashtu flokun tuaj.

Nëse konsumoni perime jeshile të cilat janë shumë të pasura me hekur, ju mund të ndikoni në vonimin e shfaqjes së thinjave.

Po ashtu në shfaqjen e thinjavendihmon edhe çokollata e zezë, si dhe vezët të cilat ju ndihmojnë që të qëndroni më të rinj.

Salmoni luan gjithashtu një rol jetësor në prodhimin e disa hormoneve duke përfshirë edhe tek flokët.

Frutat e detit të cilat janë të pasura me bakër dhe metal, që ushqejnë flokun tuaj.

 

/albeu.com/