Shpërndaje

Të gjithëve na kujtohen çantat të lidhura për beli, dhe sa qesharake na janë dukur.

Të njohura si “fanny pack” ato nuk kanë ngelur në vitet e 80’ta, mirëpo janë duke përjetuar një rikthim.

Pasarelat e disenjatorëve më të famshëm botëror kanë pasur pjesë këto çanta, në stile nga më të ndryshmet.

A do t’i riktheni edhe ju këto çanta?

Image

Image

Image

 

 

/zeri.info/