Shpërndaje

Trend të cilin femrat e gjithë botës e adhurojnë për disa arsye.

Duke rënë ngadalë temperaturat, asgjë nuk na bëhet më e dashur se sa xhemperët e ngrohtë!

Rrobë e adhuruar për vjeshtë dhe dimër për shumë dama pikërisht është xhemperi i rehatshëm, ndërkaq dyqanet tashmë jenë përplot me modele të ndryshme ngjyrë të hirtë.

Që nga viti i kaluar, të gjitha damat me stil i kanë adhuruar modelet e gjata nga leshi i ngrohtë, mirëpo as ato rrobat elegante nuk janë aspak më të adhuruara, transmeton Telegrafi.

Nëse nuk keni një xhemper të këtillë, përfundimisht tani është koha që të blini një, madje për disa arsye – përshtatet me pothuajse të gjitha kombinimet, është i ngrohtë, jashtëzakonisht i rehatshëm dhe praktik dhe përfundimisht do të bëhet pjesë juaja e re e adhuruar e gardërobës!

Në vazhdim shikoni disa nga më të bukurit të cilat i kemi gjetur në Instagram!

Të ngrohtë, të rehatshëm, modernë: Xhemperët më të bukur të cilët do të barten këtë vjeshtë! (Foto)

This cami was as popular as photos of Justin Bieber's privates and flew off the internet in a flash. Shein now made a dupe (wearing size small) the lacing isn't amazing quality but it does the trick for the price. I actually wouldn't wear this out in the daytime (too ??) but it would have been a way my younger self would have offset a cozy granny cardigan (CURRENTLY ON SALE). My booties are also on sale! To shop this outfit (and the cami that is on sale I changed back into after this pic) tap this photo at www.pinterestingplans.com and outfit links will appear below the photo. @liketoknow.it #liketkit http://liketk.it/2sOBm #LTKsalealert #LTKshoecrush #cozy #sweaterweather #weekendstyle #weekendwear #cardigan

A post shared by Rachel Moore (@pinterestingplans) on

/telegrafi.com/