Shpërndaje

Për një gjumë të rehatshëm është e rëndësishme edhe në çfarë ore hani darkë dhe çfarë hani.

Ushqimi i rëndë menjëherë para gjumit, mund të ndikojë negativisht në kualitetin e gjumit.

Megjithatë, një ushqim i lehtë mund të ketë ndikim pozitiv, pasi që nuk ja vlen që të shkohet në krevat i uritur.

Bananet

Kjo frutë në të vërtet paraqet një pilulë gjumi në një lëvozhgë. Përveç se përmbajnë qetësues, bananet përmbajnë edhe magnez, një relaksues i muskujve.

/gazetaexpress/