Shpërndaje

Duke pasur parasysh që çdo shenjë horoskopi ka personalitet tjetër dhe karakteristika të ndryshme, ashtu edhe çdonjëri ka shprehi të këqija të cilat është shumë vështirë të çrrënjosen.

A keni provuar ndonjëherë të identifikoni shprehitë tuaja të këqija? Kjo vërtet është shumë e vështirë. Kur ato shprehi janë bërë pjesë jona dhe kur kjo vazhdon shumë gjatë, atëherë është e vështirë të vërehet se a i kemi fare të tilla.

Këto janë shenjat e këqija të shenjave të horoskopit, transmeton Telegrafi.

Dashi

Dashi ka shprehi të keqe të hajë thonjtë. Kjo është e kuptueshme, sepse Dashi gjithmonë është nervoz. Si zbulohet Dashi, në momentin e caktuar do të mësoni nëse ia shikoni thonjtë.

Demi

Demi ka shprehi të keqe të shpenzimit të pakontrolluar. Në momentin kur e merr rrogën, është i gatshëm që për një kohë të shkurtër ta shpenzojë të tërën. Demat kjo shprehi i shëron, ndonëse ka shumë mënyra të tjera sesa shpenzimi i pakontrolluar.

Binjakët

Shprehia më e keqe e Binjakëve është zvarritja e punëve. Gjithmonë i lë të gjitha për momentin e fundit. Të tillë janë edhe në punë, edhe në jetën private.

Gaforrja

Shprehia e keqe e Gaforres është që dëshiron të flejë shumë. Kur bie zilja e orës, gjithmonë e zvarrit zgjimin. Nëse e zgjoni, kujdes, do të jetë nervoz gjithë ditën.

Luani

Luani ka shprehi të keqe të merret shumë me thashetheme. Kjo është shprehi e keqe e cila mund të shkaktojë probleme në marrëdhëniet miqësore. Kur njëherë dëgjon detaje pikante për fëmijën e dikujt apo për jetën private të dikujt, ai nuk mund të përmbahet, menjëherë fillon përgojimet.

Virgjëresha

Shprehia e keqe e Virgjëreshës është që vështirë thotë “Jo”. Edhe më vështirë e ka kur është fjala për njerëzit të cilët i do. Kujdeset që të gjithë njerëzit t’i bëjë të lumtur në jetën e tyre, andaj gjithmonë pajtohet me të gjithë.

Peshorja

Shprehia më e keqe e Peshores është të përdorë telefonin kur nuk duhet. Ajo dëshiron të dëgjojë miqtë e vet dhe të mësojë çfarë ka të re në rrjetet sociale. Kur është në punë, do të verifikojë informatat në telefon. Gjithashtu është e njohur që Peshoret telefonin e përdorin gjatë darkës me miqtë dhe me familjen.

Akrepi

Shprehie keqe të cilën e ka Akrepi e ka është tepër negative. Gjithmonë kritikon të gjithë dhe vështirë pajtohet me të gjithë. Ky mendim negativ është bërë prani e përditshme, që Akrepi më as që e vëren.

Shigjetari

Shprehia e keqe e Shigjetarit është të ëndërruarit. Gjatë ditës, kokën e ka gjithmonë në hava. Kurrë nuk është plotësisht i pranishëm, dhe mendja e tij bredh dhe ka fantazi tepër aktive.

Bricjapi

Shprehia më e keqe e Bricjapit është që të harrojë të kthejë përgjigjen. Në telefonin e tij gjithmonë është e shkyçur zilja, andaj ai kurrë nuk përgjigjet.

Ujori

Shprehia e keqe të cilën Ujori nuk mund ta çrrënjosë është përdorimi i telefonit edhe në krevat. Për këtë shkak vështirë e zë gjumi. E di që i nevojitet pushimi, por thjesht nuk mund të mos kontrollojë telefonin e vet.

Peshqit

Shprehia më e keqe e Peshqve është përsëritja. Kur flasin, synojnë t’i tregojnë të gjitha, ndërkaq kur zgjerohet shumë e harron qëllimin. Pastaj pason përsëritja. /Telegrafi/