Shpërndaje

Pavarësisht se ende mbizotëron një mot i nxehtë, kjo nuk do të thotë se jeni të ndaluar ta mbushni gardërobën me rrobat të cilat do të jenë trendi i këtij sezoni të vjeshtës.

Dizajnerët rekomandojnë ta harroni fiksimin e njerëzve pas ngjyrës rozë, sepse në vjeshtën dhe dimrin e vitit 2017 do të mbizotërojë ngjyra e kuqe.

Vlen të ceket se këmbët tuaja do të jenë qendra e vëmendjes, prandaj mos hezitoni të shpenzoni para në këpucë të bukura.

Më poshtë, Telegrafi ju sjellë 10 trendet të cilat duhet t’i provoni gjatë këtij sezoni:

telegrafi.com/