Shpërndaje

Bëhuni elegantë, të rafinuar dhe trendi.

Nëse keni qenë të bindur fort që ngjyrën e zezë asgjë nuk mund ta zëvendësojë, mbase jeni mashtruar.

Së paku kur është fjala për sezonin e ardhshëm, do të dominojë ngjyra e trëndafiltë! – transmeton Telegrafi.

Fjala është për nuanca intensive e përzierjes së ngjyrave rozë dhe vjollcë, e cila është bashkuar në ngjyrën e trëndafiltë të mrekullueshme dhe ka pushtuar të gjitha damat që vishen me stil!

E trëndafilta do të jetë bash për të gjitha – nga trikot dhe fustanet, këpucët dhe palltot deri te çantat dhe kapela.

Shikoni më poshtë se si damat e njohura bartin këtë ngjyrë shumë të bukur!

 

/Telegrafi/