Shpërndaje

Ja si duket vërtet kjo, përkatësisht si sillen njerëzit dhe çka i thonë njëri-tjetrit përherë të parë kur takohen pas ndarjes, por edhe pikërisht se çka mendojnë.

Ndarja për kurrkënd asnjëherë në këtë botë nuk ka qenë e lehtë. Posaçërisht, nëse, lidhja nuk ka funksionuar, akoma ekzistojnë shkëndija dhe ndjenja, ndërkaq keni aq shumë miq të përbashkët sa që është e pashmangshme që herët a vonë të gjendeni në të njëjtën kohë dhe në të njëjtin vend.

E dini atë ndjenjën që mund të prisni që në ndonjë aheng të takoheni me ish të dashurin apo me ish të dashurën, përkatësisht me personin me të cilin keni qenë gjatë në lidhje?

Shumëçka ju sillet nëpër kokë: çka do të veshë, si do të sillet, çka do të thotë.

Mirëpo, aq më keq është që nuk dini se çka mendojnë ata për gjithë këtë, transmeton Telegrafi.