Shpërndaje

Ka një zgjidhje se si të visheni në 10 minuta dhe pa humbur shijimin e gjumit.

Si fillim përgatiteni që në darkë çfarë do të vishni nesër, sidomos nëse keni një mbledhje të rëndësishme. Jo stres, jo kohë e humbur kot, dhe as një veshje të minutës së fundit por do të shijoni disa minuta më shumë gjumë. Së dyti, mund të vishni balerina, sandale, këpucë praktike për gjithçka, sidomos për në zyrë. Kanë gjithmonë pak shumë elegancë dhe kombinohen me gjithçka.

1.jpg

Me një fustan të gjatë jeni gati. Nuk duhet të zgjidhni kombinimet, mund të gjeni fundin e duhur, por nuk keni një bluze ose një kanotiere për ta kombinuar. Më e mira, është të zgjidhni një fustan, dhe meqë po shkoni në punë, sigurisht duhet i një gjatësie mesatare.

3333.jpg

Këmishë të bardhë. Një këshillë tjetër është edhe një këmishë e bardhë, për t’u veshur herët në mëngjes dhe elegant. Këmisha e bardhë kombinohet me gjithçka.

4.jpg

/lapsi.al/