Shpërndaje

Jemi pikërisht në atë periudhë të viti kur nuk mund të vishni as sandalet e as këpucët e dimrit! Çizmet deri tek kyçi duket se janë këpucët më të përshtatshme, ndaj Living vjen sot me disa ide kombinimesh shumë të bukura. Si pantallonat dhe fundet apo fustanet shkojë me këto çizme, por më poshtë do të shihni vetëm fustane duke qenë se vajzat mund të kenë më shumë vështirësi për të krijuar një Outfit të tillë. Shfletoni galerinë e mëposhtme për t’u frymëzuar

cizmetcoolcoolthsummme

bootse

bukurdhekjoiwe

/living.al/