Shpërndaje

Është elegante dhe me stil, por qëndron fuqishëm me këmbë në tokë, kështu e ka përshkruar disenjatori i famshëm supermodelen Gigi Hadid.

Sipas zgjedhjes së revistës Glamour, femra më e veshur më së miri në vitin 2017 është manekinia Gigi Hadid, transmeton Telegrafi.

Disenjatori i famshëm, Tommy Hilfiger, duke komentuar vendimin e revistës, e ka përshkruar atë me këto fjalë: “Ajo ka bukurinë unike dhe stilin vetjak. Ajo është vajzë nga Kalifornia Jugore, e cila e do sportin, stilin e lirë, është elegante dhe shik, por qëndron fuqishëm me këmbë në tokë”.

Kur është fjala për veshjen e shkëlqyeshme, Gigi në hap i ndjek Dakota Jonsonin dhe Kristen Kristen Stewartin.

Në fund të këtij teksti shikoni tërë listën e 10 top femrave të veshura më së miri në vitin 2017, gjithashtu sipas zgjedhjes së revistë Glamour:

10. Lily Collins

9. Rihanna

8. Dukesha e Cambridge

7. Selena Gomez

6. Meghan Markle

5. Zendaya

4. Emma Watson

3. Kristen Stewart

2. Dakota Johnson

/telegrafi.com/