Shpërndaje

Nuk ka dyshim se çizmet janë një prej elementëve më të rëndësishëm në gardërobën e vjeshtë – dimër. Por në qoftë se akoma nuk ke menduar për stilet e këtij viti dhe për kombinimet, mos u shqetëso. Mbaji edhe për pak kohë fustanet e verës dhe krijo me to stil pa shumë përpjekje.

 

Çizmet e shkëlqyeshme

 

Që nga çizmet stil ushtarak, deri te të lartat mbi gju, në këto kombinime street style mund të gjesh gjithçka për të kuptuar cilat janë tendencat e këtij kombinimi të propozuar nga emrat më në zë të modës.

Çizmet e bardha

Çizmet velvet

Çizmet e gjata

Çizmet e lëkurës

Çizmet e shkurtra

Çizmet corape

Çizmet me lule

Çizmet e kuqe

Çizmet metalike

Çizmet kamosh

Shiko më poshtë cilat 12 çizmet që do të dominojnë këtë sezon dhe mëso t’i veshësh me fustane.