Shpërndaje

Nuk është risi që të gjitha femrat duan të jenë të ngrohura, dhe mu për këtë shkak veshim triko të mëdha, madje edhe ndiejnë kënaqësi.

Të thurur, me fyt apo pa fyt, të gjatë apo të shkurtër dhe natyrisht janë të pashmangshëm ata të cilët i veshim si fustane në ditët më të ftohta, transmeton Telegrafi.

Ato ende janë në modë, mirëpo mënyrat në të cilat i stilizojmë paksa kanë ndryshuar, madje për të mirë.

Nëse dëshironi stilin e këtillë, shikoni fotografitë në vijim dhe gjeni inspirimin, i cili do t’ju përshtatet më së miri dhe i cili mendoni që do t’ju bëjë të ndiheni më rehat…

Back to basics ??

A post shared by Masha Sedgwick (@masha) on

 

Favorite @bytsangofficial knitted set.? bytsang.com

A post shared by Jenny Tsang (@tsangtastic) on

cold weather essentials….. except the fishnets ? #ootd #cozy #knit

A post shared by Heather (@_thefab3) on

/telegrafi.com/