Shpërndaje

Grimuesja e personaliteteve të famshme, Lisa Eldridge ka pasur nderin që në kanalin e saj në YouTube të mirëpresë manekinen dhe ikonën e modës Alexa Chung…

Ajo është manekine dhe para pak kohës edhe disenjatore mode, angleze me stil të mrekullueshëm për modën dhe e cila nuk i kushton shumë kujdes grimit dhe stili i saj kryesisht reduktohet në sy maceje, të cilat i bën duke përdorur korrektor të lëngët, pak të kuq, maskara dhe buzëkuq ngjyrë lëkure.

Lisa Eldridge, e cila është njëra ndër grimuesit më të njohura të personaliteteve të famshme, tek femrat ka praktikuar grim diç më të fortë, më magjepsëse, transmeton Telegrafi.

Është e paktë të thuhet që projekti ka pasur sukses dhe që Alexa e bukur mund të shkojë në ndonjë ndejë glamuroze.

Shikoni tutorialin nga i cili mund të mësoni një apo dy truqe nga kjo grimuese vërtet e talentuar dhe e mrekullueshme…

/Telegrafi/