Shpërndaje

Shikoni se si e bëjnë këtë damat të cilat diktojnë modën.

Kemi gjetur fituesin në kategorinë e kombinimit më femëror të vjeshtës – triko e thurur dhe fundi!

Loja e dimensioneve dhe e teksturës ishin vendimtare që mu ky kombinim të bëhet hit absolut i vjeshtës, ndërkaq me kombinime mund të lozni sa t’ju dojë qejfi – sido që t’i kombinoni, trikoja dhe fundi gjithmonë kanë efekt të shkëlqyeshëm!

Në vijim shikoni se si modelet në Instagram bartin këtë trend fenomenal! – transmeton Telegrafi.

Taking my new haircut out for a spin ?

A post shared by Hanna Stefansson (@hannastefansson) on

Good boots take you good places – @carrecouture #newin #boots #carrecouture #afvandervorst

A post shared by Roos-Anne (@moderosaofficial) on

Yesterday #PFW

A post shared by Linda Tol (@lindatol_) on

/telegrafi.com/