Shpërndaje

Ngjyrën e bardhë e duan të gjitha femrat të cilat bartin stilin minimalist, ndërkaq ne do t’ju tregojmë se si duken ato më elegantet në këtë ngjyrë, madje edhe gjatë dimrit…

Ngjyrën e bardhë deri tani e kemi bartur verës. E bardha, si edhe e zeza, frymojnë elegancë dhe prandaj i duam t’i bartim pjesët e rrobave me këtë ngjyrë edhe pas muajve të verës, transmeton Telegrafi.

Suits + sneakers, the Monday essentials. ✌?️#allwhite #ootd

A post shared by KAITLYN HAM (@kaity_modern) on

Weekends…?? #offduty #figtny

A post shared by Figtny (@figtny) on

Pa marrë parasysh a kërkoni inspirim për kombinimin afarist apo për ndonjë më të shkujdesur, si edhe për diçka më klasike dhe më shkëlqyese, po ju sjellim idetë nëpërmjet fotografive të vajzave të dashura të Instagramit…

Probs gunna live in these boots for the rest of the year @31philliplim

A post shared by Jessie Bush (@wethepeoplestyle) on

/telegrafi.com/