Shpërndaje

Këto çizme janë në modë dhe po pëlqehen shumë nga vajzat dhe gratë.

Por, çizmet e llojit “Ugg” mund t’i vënë gratë në rrezik, pasi atom und të kenë problem të rëndë të gjurit, të cilat madje mund të kërkojnë edhe ndërhyrje kirurgjike, transmeton Indeksonline.

Kështu ka thënë kirurgu ortopedik Ian McDermot duke shtuar se çizmet mund të çojnë në konsumimin e parakohshëm të nyejve të përbashkëta sepse ato ofrojnë mbështetje të pamjaftueshme të këmbës.

Për këtë arsye ai ka kërkuar që të evitohen sa më shumë këto çizme, duke sugjeruar se me të vërtetë janë të dëmshme për shëndetin e këmbëve./Indeksonline/