Shpërndaje

Konsiderohen si më inteligjentet në Zodiak, sepse posedojnë inteligjencë analitike dhe perceptim të mprehtë.

Ndër shumë shenja të horoskopit, dy veçohen sipas inteligjencës së tyre të veçantë.

Fjala është për Ujorët dhe Akrepat.

Ujorët gjenden në “fron” pikërisht në saje të nivelit më të lartë të inteligjencës analitike, gjë që tregon IQ-ja e tyre e lartë.

Për dallim nga ta, Akrepat posedojnë perceptim shumë të mprehtë. Perceptimi u ndihmon në kryerjen e detyrave, por edhe në kuptimin e botës në tërësi, transmeton Telegrafi.

Lloje të ndryshme të inteligjencës

Është mirë të dihet që ekzistojnë lloje të ndryshme të inteligjencës dhe që çdo shenjë është inteligjente në mënyrën e vet.

Peshqit, Gaforret, Peshoret

Këto shenja janë të njohura për inteligjencën e theksuar emocionale. Ato janë ngushtë të lidhura me ndjenjat e veta dhe të të tjerëve.

Virgjëreshat, Demat, Peshoret, Bricjapët

Tri shenja krejtësisht të ndryshme i karakterizon inteligjenca praktike.

Dashi, Luani dhe Peshorja

Janë shenja të zjarrta të cilat posedojnë inteligjencë të shkëlqyeshme afariste. Prandaj thuhet për ta që janë liderët më të mirë. /Telegrafi/