Shpërndaje

Nëse ka një aksesor që kemi gjithmonë në dorë sa herë ulen temperaturat, por edhe një aksesor për të cilin kemi nevojë në dimër, është një shall i butë dhe komod.

Këtë sezon, shajet vijnë në të gjitha llojet, modelet, gjatësitë, ngjyrat, madje edhe nivelet e peshës, kështu që me to mund të krijosh pa fund stil, pavarësisht rastit.

Në këto foto, mund të gjesh dhjetëra mënyra të kombinimit të shallit këtë dimër. Mbi pallto, mbi xhup, i lidhur fort apo një aksesor i lirë që i shton elegancë veshjes së dimrit. Mund ta bësh fashion fare thjeshtë veshjen e ditës duke vendosur një shall të rehatshëm.

/revistaclass.al/