Shpërndaje

Jemi zyrtarisht në stinën e çokollatës së nxehtë dhe verës së ngrohtë – gjë që do të thotë se janë pikërisht këto ngjyrat që po dominojnë Instagramin nga blogeret dhe vajzat e njohura të modës.

Madje, për t’ju ndihmuar keni edhe një manikyr të gatshëm për dimër që përputhet me veshjet e leshta.

Sipas Real Simple, ky sezon, po i rikthen të gjithë te ‘Essie Angora Cardi (9 dollarë) – një smalt që ka ngjyrën perfekte të thonjve. Kjo ngjyrë po dominon në Pinterest, madje është ndjekur në këtë platformë më shumë se 400 mijë herë.

Do të thotë shumë apo jo?

/revistaclass.al/