Shpërndaje

Pantallonat e lëkurës sërish po kthehen në skenën e modës si klasikë e përsosur dimërore moderne, e cila duket mirë në kombinimet ditore dhe të mbrëmjes…

Disa klasikeve të pashmangshme siç janë palltot, çizmet dhe shallet, këtë sezon ia shtojmë edhe këtë pjesë, e cila do të na ndihmojë që ndonjëherë t’i lëmë xhinset, në të cilat do ta ndihemi mjaftueshëm ngrohtë, por edhe do të dukemi elegante në cilëndo situatë, transmeton Telegrafi.

Pantallonat e lëkurës dhe getet janë në modë tashmë disa vite, mirëpo këtë sezon barten më shumë ato me këmbë të rrafshëta, por edhe ato me këmbë të gjera.

Lehtë kombinohen, janë jashtëzakonisht të rehatshme, mund t’i bartni me xhemperë të gjerë apo edhe me xhaketa të modeluara.

Do të dukeni bukur në cilindo kombinim. Kërkoni inspirimin në fotografitë në vijim…

December feelings ❤️

A post shared by Josefine H. J (@josefinehj) on

Off-duty ✌?#paris

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on

Rainy autumn days ?

A post shared by Josefine H. J (@josefinehj) on

/telegrafi.com/