Shpërndaje

Jemi në atë stinë të vitit, kur mund të veshim pjesën më të madhë të veshjeve nga garderoba e kësisoj lind nevoja për t’i kombinuar këto “copëz veshjesh” për të përftuar një look të pëlqyeshëm. Nëse në verë mund t’ju duhet të kombinoni vetëm fustanin me sandalet a këpucët, në dimer shtohet, një pallto, një shall, një kapele e shumë akesorë të tjerë. Living më poshtë do t’ju japë 10 formula të gatshme kombinimesh që nuk do t’ju zhgënjejnë asnjëherë
Xhinse + atlete+ pallto ngjyrë kamel casual

rgagr

Pantallona me bel të lartë + këpucë me taka+ pallto pa jakë

agaregr

Golf+ xhinse të zeza+ këpucë të sheshta mokasini
Këpucë dhe pallto në një ngjyrë

niudfe
Bluzë e printuar+ xhinse+pallto pellushi
Pantallona lëkure+ pallto ngjyrë kameli

Pantallona të bardha+ pulovër
Fustan + pallto+ çizme deri tek kyçi
Fustan i gjatë+ pallto + atlete

aerar
Fustan i shkurtër + pallto e gjatë + çizme deri tek gjuri

/living.al/