Shpërndaje

Nëse në pamje, e pamë para ca kohësh, që ishte shumë e re dhe moderne, tani është koha ta vërtetojmë dhe me video këtë. Madje, zbulojmë dhe më shumë për gjyshen kinge të Grace.

Aurela Gaçe ka postuar një video ku në qendër është vjehrra e cila mbështet të birin në perkusion, ndërsa ai luan në anën tjetër të skenës dhe e dashura, Gerta Mahmutaj, këndon.

Duhet ta shohësh disa herë videon për të kuptuar, që ajo zonja bionde, energjike, është vjehrra e Aurelës, gjyshe e dy mbesave tashmë.

Por më pas bindesh. Për ta pasur më të lehtë kujton cila është nusja e saj.

 /revistaclass.al/