Shpërndaje

2018 është viti i qenit me elementin e tokës dhe burime nga Feng Shui besojnë se ‘ngjyrat e tokës’ janë ngjyra që sjellin fat nëse i veshim.

Më poshtë mund të shikoni katër ngjyrat me fat të cilat po vishen edhe nga të famshmet:

1. Ngjyrë bezhë 

2. Ngjyra kafe

Kurrë nuk e kemi menduar se e kafta mund te duket kaq bukur, derisa pamë këtë fustanin e Julie Anne San Jose.

3. Ngjyrë rëre

4. Ngjyra e verdhë

/femra.net/