Shpërndaje
Beer lovers. Young cheerful couple drinking beer at the bar

Takimet e para janë problematike. Dëshironi të dukeni ‘cool’, por pa e tepruar. E gatshme për lidhje, por jo e dëshpëruar! Dhe më e rëndësishmja, dëshironi të paraqiteni argëtuese.

Nëse jeni duke kërkuar këshilla për gjërat të cilat guxoni dhe nuk guxoni t’i bëni në takimet e para, atëherë interneti është opsioni më i lehtë.

Telegrafi ju sjellë një listë me këshillat të cilat i kanë dhënë njerëzit në forumin ‘Reddit’.

– “E kam problem kur njerëzit iu përgjigjen të gjitha pyetjeve të mia pa e bërë ata asnjë pyetje të vetme. Për një bisedë nevojiten dy persona, prandaj secili duhet të bëjë pyetje gjatë takimit të parë”

– “Mos u lavdëroni! Lëreni lavdërimin në shtëpi. Shumë njerëz me padurim presin që ta lavdërojnë veten para dikujt, por kjo është lëvizja më e gabuar e mundshme”

– “Mos flisni për ish- partnerët. Assesi mos e bëni këtë!”

– “Vazhdimisht dhuroni asaj komplimente rreth dukjes dhe inteligjencës”

– “Mos qëndroni në celular!” /Telegrafi/