Shpërndaje

Nuk ka rëndësi se çfarë vesh, thjesht nuk mund të rrish pa shtuar shumëllojshmëri në sirtarin e getave. Pasi kemi parë blogeret e preferuara, kemi gjetur shumë truke në postimet e tyre me geta.  Këto vajza të guximshme po tregojnë se ky sezon do të ketë shpërthime në ngjyra dhe në modele, me stile të gjalla, ekstravagante dhe të forta.

Gjithçka që të duhet është një nxitje e vogël për të gjetur atë që të përshtatet më shumë dhe që të kombinon me veshjen. Ide të reja të veshjeve të vjeshtë – dimrit, por edhe të kohës së ndërmjetme. Hidhu një sy këtyre fotove, në pritje të kohës së ngrohtë.

The pearl tights strike again ??

A post shared by Courtney Trop (@alwaysjudging) on

#ootd today but last year

A post shared by Jacey Duprie • Damsel in Dior (@jaceyduprie) on

 

 

/revistaclass.al/