Shpërndaje

Duke u bazuar në këshillat e stilistëve më të famshëm ndërkombëtarë intv ju sjell tendencat me të fundit të modeleve të atleteve.

Disa prej tyre kanë pushtuar vitrinat që në ditët e para të këtij viti, dhe disa modele të tjera pritet të shfaqen në muajt në vijim.

Për të parë se çfarë atletesh do veshim këtë vit hidhini një sy modeleve të mëposhtme.

image.jpgimage_9.pngimage_8.pngimage_7.pngimage_6.pngimage_5.pngimage_4.pngimage_3.pngimage_2.pngimage_1.pngimage.pngimage_10.png

/intv.al/