Shpërndaje

Përgjatë stinës së pranverës do jenë në mode një pafundësi modelesh aksesorësh për flokët.

Në këtë listë shohim dhe disa aksesorë që i kishim harruar që ekzistonin.

Floku thonë që është gjysma e bukurisë se femrës, dhe pse jo nëpërmjet këtij trendi do ta perfeksionojmë pamjen tonë.

2.jpg1.jpg7.jpg6.jpg5.jpg4.jpg3.jpg

/intv.al/