Shpërndaje

Tashmë është e ndaluar të thoni: nuk ka një buzëkuq për mua! Këtë vit do të gjitha nuancat e së kuqes, duke filluar nga ngjyra rozë e deri te ajo portokalli apo nud janë të lejuara. Një e lyer buzësh me ngjyrën lejla dhe ju do të ndjeheni tjetër njeri.

960d6a9d44d0fd0c992b26525b75c030.jpg

 

2b3bfc4cb54b3c629de4d3988f33f501.jpg2f67517d93150486906ad7a31ce091c4.jpg82d6161c216c22524ffe9ad38307cace.jpg1ac88895c6c21b0e9164ae04e0f57494.jpg01da97ca376f3ce69e8ff059e5d5018c.jpg671b27780056378357847d5e40b5a68f.jpg

/intv.al/