Shpërndaje

Nuk është e thënë që ju të shpenzoni shumë para për dhuratën në ditën e Shën Valetinit. Por nëse keni menduar t’i blini ndonjë nga këto dhurata, atëherë mos e bëni. Për t’ju ardhur në ndihmë të gjithë meshkujve, kjo është lista me 10 dhuratat që asnjë femër nuk do të donte të merrte.

1.Parfum

gettyimages-624089970-1479591828

Nuk po e përjashtojmë nga lista e dhuratave prej besimit, që kur dhuron një parfum ndahesh, por për faktin që mund të bëni zgjedhjen e gabuar! Nëse nuk e dini aromën e saj të preferuar më mirë mos eksperimentoni.

2.Veshje

539fe57c9c436_-_cos-01-trying-on-clothes-msc

Nuk ka asgjë romantike në këtë dhuratë!

3.Kafshë

53a00784edf11_-_cos-08-dogs-mdn

Nëse ajo nuk ka shprehur dëshirën, mos guxoni më tepër nga se duhet.

4.Kupona dhuratë

screen-shot-2016-11-19-at-1-54-03-pm-1479592465

Ideja më e keqe që mund të keni!

5.Produkte kozmetike

Femrat janë të paparashikueshme kur bëhet fjalë për make-up. Asnjëherë nuk do gjeni nuancat ideale pa praninë e saj.

6.Para

money-1476912794

Mos e bëni kurrë diçka të tillë

7.Mjete kuzhine

53a05f8e8f365_-_cos-01-kitchen-tools-xl

Çfarë mesazhi po përpiqeni të jepni?

8.Arusha

nrm_1406839669-dumb-bear

Mund t’ju duket diçka e bukur, por shumë vajza nuk i pëlqejnë. Po dilni me një vajzë të rritur jo me një adoleshente.

9.Biskota dhe 10.Bizhuteri

1468342147-54f648657cd9f_-_nostalgic-candy-necklaces-del1014-lhazkg-s2

/CNA