Shpërndaje

Nuk mund të mohohet që, në pesë vitet e fundit kanë qenë trendet e çantave lidheshin me detajet minimaliste dhe linjat e pastra.

Ndërkohë që këto detaje janë ende, i janë shtuar pak fantazi dhe gjallëri. Top pesë çantat më në trend këtë vit janë shumë me stil dhe të rehatshme.

 

1.Çanta e lidhur me zinxhir për ta vendosur në shpatulla

 

 

2.Çanta e vogël

 

3.Çanta me rrip të shkurtër që mbahet në parakrah

 

4.Çanta e shpinës me një strukturë drejtkëndore

5.Çdo gjë me thekë

/CNA/