Shpërndaje

I kemi zgjedhur pesë kombinime të ndryshme të ngjyrave të cilat do të freskojnë pamjen tuaj dhe do t’ju japin një dozë shkëlqimi.

Nga ngjyra e fortë e mandarinës dhe ngjyra e verdhë e limonit deri te kombinimet e ngjyrave të ullinjve të gjelbër, bëhuni të gatshme që kohën e zymtë ta kaloni me ngjyra, transmeton Telegrafi.

E kaltra e hirtë + e gjelbra e errët + bordo + camel

E kaltra e errët + ngjyrë ulliri të gjelbër me nën tone ngjyre okër

E verdhë + portokalli + e zezë

Ngjyrë kafe + bordo + e gjelbër

Ngjyrë kafe + tirkiz (e bruztë) + bordo

/Telegrafi/