Shpërndaje

Nëse jeni duke u ankuar për madhësinë e linjave të trupit tuaj dhe dëshironi të jeni elegant, kjo është e mundur nëse ndiqni këto këshilla.
Kujdes qepjet
Materiali ka shumë rëndësi për të pasur një pamje të mrekullueshme prandaj kushtoni rëndësi se si rrobat tuaja janë qepur.

Produktet që nuk janë në rregull, mund t’ju lënë në gjysmë të rrugës dhe do shfaqin shtresat tuaja të dhjamit, shkruan intv.al

f008985494661662298433153c1f238a.jpg

Bilanci është i rëndësishëm

Pavarësisht nga lloji i trupit tuaj, përpiquni të keni formën e xhamit. Pas të mësoni se cilit strukturë të trupit i përkisni dhe ku keni defektet atëherë, merrni rroba që ju përshtaten me trupin dhe mbulojnë defektet tuaja. Prsh nëse keni vithe të gjëra dhe këmbë të holla këtë defekt mund ta mbuloni me një këmishë të gjatë. intv.al

balanci.jpg

Mos i instaloni në mendje problemet tuaja

Mos e mbani mendjen gjithë kohës tek trupi juaj. Në vend të kësaj kthejeni vëmendjen tek pjesët që i keni të bukura. Çdo një njëri e ka diçka për të cilën krenohet.

3.jpg

Printime dhe Modele

Ju mund të zhvilloni një strategji për të zvogëluar linjat tuaja. Nuk është nevoja të visheni gjithmonë vetëm me të zeza por mund të vishni dhe rroba me modele të printuara, intv.al

Në pjesët e trupit që keni shëndet atëherë vishni rroba me printime të vogla dhe e kundërta, në këtë mënyrë do krijoni një pamje të balancuar, shkruan intv.al

7e7aeaf6afbada00e71c89cd70b843ce.jpg

Përzgjedhja reçipetave

Një nga materialet që do të bëjnë rrobat tuaja të duken bukur tek ju janë reçipetat. Pamja juaj do dukej më e plotësuar nëse zgjidhni recipetat e duhura sipas formës së trupit që keni./intv/

dabcccbf3758d5510acb27694cb77e67.jpg

/intv.al/