Shpërndaje

Cilat janë modelet e syzeve që u pershtaten formës së fytyrës tuaj? E gjitha varet nga linjat e pamjes suaj, duke gjetur një stil proporcional për t’iu përshtatur çdo lloji dhe stili.

Kjo është guida që duhet të keni parasysh kur të bëni blerjet e reja të syzeve.

1

Emma Stone
Fytyrë rrumbullake

2

Rekomandimet
1- Acetate 2- Ray Ban 3- Kate Young for Tura

3

Angelina Jolie
Fytyrë katrore

4

Rekomandimet
1- Ashtray 2- Kendall 3- Ted Baker Blair

5

Jennifer Lawrence 
Fytyrë Ovale

6

Rekomandimet
1- Orleans 18K Titanium 2- Steven Alan Halsey Topaz 3- Sphinx 02

7

Kerry Washington 
Fytyrë në formë zemre

8

Rekomandimet
1- Le Specs Bazaar 2- Smitten Sunglasses 3- Fendi

/revistaclass.al/